Tietosuojakäytäntö

OX2 Group AB ja kaikki sen tytäryhtiöt tekevät kaikkensa varmistaakseen tietosuojasi, kun käytät palvelujamme. Haluamme sinun voivan luottaa siihen, että yksityisyyttäsi kunnioitetaan ja että henkilötietojasi käsitellään asianmukaisesti. Vastaamme siitä, että OX2 Groupin käsittelemiä henkilötietojasi käytetään vain siihen, mihin ne on tarkoitettu ja että ne suojataan ulkopuolisilta.

OX2 Group AB ja kaikki sen tytäryhtiöt käsittelevät henkilötietoja voimassa olevien tietosuojalakien mukaisesti. EU:n uusi tietosuoja-asetus (GDPR) tulee voimaan 25.5.2018 EU- ja ETA-alueilla.

Kuka vastaa henkilötiedoistasi?

Tämä tietosuojakäytäntö koskee OX2 Group AB:tä (556829-4515) ja kaikkia konsernin yhtiöitä.

Henkilötietojesi käsittelystä vastaa se OX2-yhtiö, joka vastaa palvelusta, josta olet ollut kiinnostunut, tai jonka kanssa sinulla on sopimus tai jonka kanssa olet asioinut. Siinä tapauksessa, että konsernin yhtiöillä on omia käytäntöjä, ne menevät tämän yleisen tietosuojakäytännön edelle.

Minkä tyyppisiä henkilötietoja käsittelemme?

Kun teet kanssamme yhteistyötä, käytät palvelujamme tai käyt verkkosivuillamme, sinua saatetaan pyytää antamaan itsestäsi tietoja. Säilytämme myös tiedot, joita annat, kun olet meihin yhteydessä.

  • Yhteystiedot: nimi, puhelinnumero, s-postiosoite, osoite
  • Tekniset tiedot: URL-osoite, jonka kautta päädyt verkkosivuillemme, IP-osoitteesi ja nettikäyttäytymisesi, verkkoselaimesi tyyppi, kieli ja käyttöjärjestelmä
  • Muita suojattavia tietoja, kuten henkilötunnus tai tilinumero käsitellään vain silloin, kun se on ehdottoman välttämätöntä ja silloinkin niihin pääsyä on rajoitettu ja on ryhdytty asianmukaisiin turvatoimiin.

Evästeiden käyttö verkkosivuillamme

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkopalvelimemme lähettää ja joka tallentuu tietokoneellesi. Useimmat yritykset käyttävät verkkosivuillaan evästeitä parantaakseen sivujen käytettävyyttä. Evästeet eivät vahingoita tiedostojasi eivätkä lisää tietokoneesi virusriskiä.

Käytämme evästeitä nähdäksemme, mitä olet tehnyt verkkosivuillamme aiemmin ja koska ne antavat meille mahdollisuuden parantaa sivujamme. Evästeitä käytetään myös mittaamaan verkkosivujemme kävijämäärää sekä tilastointiin.

Keräämämme tiedot ovat nimettömiä eivätkä ne sisällä mitään henkilötietoja, kuten nimiä tai sähköpostiosoitteita. OX2 ei voi jäljittää näitä vierailijatietoja.

Evästeitä on kahdentyyppisiä. Ensinnäkin on istuntokohtaisia evästeitä. Istuntokohtaiset evästeet tallentuvat tilapäisesti tietokoneesi muistiin, kun surffaat verkkosivuilla, ja häviävät, kun suljet selaimesi.

Kun surffaat verkkosivuillamme, istuntokohtaisia evästeitä hyödynnetään esimerkiksi lomakkeissa. Tällöin tietosi tallentuvat tilapäisesti, jos olet esimerkiksi täyttänyt ne yhdelle sivulle ja joudutkin palaamaan takaisin edelliselle sivulle. Näin et joudu kirjoittamaan tietojasi uudelleen.

Toinen evästetyyppi ovat pysyvät evästeet, jotka tallentavat tiedoston pidemmäksi aikaa tietokoneellesi. Niitä käytämme pitääksemme lukua siitä, mitä asetuksia olet tehnyt verkkosivuillamme, kuten viimeisin kirjautumisesi tai viimeksi valitsemasi kieli. Tämän tarkoituksena on vain auttaa sinua, jotta et joudu tekemään samoja valintoja uudelleen, kun seuraavan kerran vierailet sivuillamme. Pysyvät evästeet tallentuvat tiedostoina tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi ja pysyvät siellä, kunnes poistat ne tai enintään kaksitoista (12) kuukautta.

Kolmannen osapuolen evästeet

Käytämme kolmannen osapuolen evästeitä kerätäksemme yhteenlaskettua tilastotietoa Google Analyticsin ja Google Adwordsin kaltaisiin analyysityökaluihin. Kolmannen osapuolen evästeitä on sekä tilapäisiä (istuntokohtaisia) että pysyviä. Nämä pysyvät evästeet tallentuvat tiedostoina tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi ja pysyvät siellä, kunnes poistat ne tai enintään kaksitoista (12) kuukautta.

Evästeiden poistaminen

Voit helposti poistaa evästeet tietokoneeltasi tai mobiililaitteestasi verkkoselaimen avulla. Katso ohjeet evästeiden käsittelyyn ja poistoon verkkoselaimesi Asetukset-valikon Ohje-vaihtoehdon kohdalta. Voit estää evästeet tai saada ilmoituksen joka kerta, kun tietokoneeseesi tai mobiililaitteeseesi lähetetään uusi eväste.

Evästeidemme tarkoitus on siis helpottaa sekä sinun vierailuasi sivuillamme että omaa toimintaamme. Huomaa, että jos estät evästeet, et voi hyödyntää kaikkia verkkosivujemme toimintoja. Jos jatkat verkkosivujemme käyttöä muuttamatta asetuksiasi, oletamme, ettet koe evästeidemme vastaanottamista ongelmalliseksi.

Henkilötietojen käyttötarkoitukset

OX2 Group ja sen tytäryhtiöt käyttävät henkilötietojasi:

  • voidakseen myydä ja hallinnoida tuotteita ja palveluja sopimusten mukaisesti
  • voidakseen pitää yhteyttä kanssasi ja pitää yllä asiakassuhdetta ennen sopimuksen tai yhteistyösuhteen solmimista, sen aikana ja sen jälkeen
  • markkinointitarkoituksiin, kuten palveluistamme ja uusiutuvan energian kehityksestä tiedottamiseen

Henkilötietojen käsittelyn laillinen perusta

OX2 Group AB ja sen tytäryhtiöt käsittelevät tietoja, joita tarvitaan sopimusten mukaisten velvoitteidemme täyttämiseen. Sopimuksen päätyttyä säilytämme tarvittavia tietoja lainmukaisten velvoitteiden, kuten kirjanpitolain ja vanhentumisaikojen mukaisesti. Siinä tapauksessa, että sopimus on edellyttänyt muita suojattavia tietoja, kuten henkilötunnusta tai tilinumeroa, ne poistetaan viimeistään 30 päivän kuluttua siitä, kun laillinen peruste niiden käyttöön poistuu.

Oikeutetun edun mukaisesti säilytämme yhteystietoja päättyneen sopimuksen jälkeen tavoitteena solmia uusia yhteistyösopimuksia. Säilytämme sellaisten mahdollisten asiakkaiden yhteystietoja, jotka ovat osoittaneet kiinnostuksensa ja jotka ovat myös meidän kannaltamme kiinnostavia. Yhteystietoja karsitaan vuosittain ja vain olennaiset säästetään.

Joissakin tilanteissa, kuten CV:si käsittelyssä, tarvitsemme suostumuksesi tietojesi käsittelyyn. Tällaisissa tapauksissa annat suostumuksesi vain näiden nimenomaisten tietojen käsittelyyn.

Kenellä on pääsy henkilötietoihisi?

Henkilötietojasi voivat käsitellä henkilötietojen käsittelijämme, jotka suorittavat tehtäviä OX2-yhtiöille. Nämä henkilötietojen käsittelijät saavat käsitellä tietoja vain niissä tarkoituksissa, joita varten henkilötietosi on kerätty, ja OX2:n ohjeiden mukaisesti.

Tietoja luovutetaan vain, kun laki tai käytäntö niin velvoittaa, esim. viranomaisille, tilintarkastajille ja asianajajille.

Emme myy, jaa tai muulla tavoin levitä henkilötietojasi ulkopuolisille, paitsi siltä osin, kun se on tämän käytännön mukaista.

Sinun oikeutesi ja yhteystiedot

Voit ottaa meihin yhteyttä milloin vain, jos haluat tietää lisää siitä, miten huolehdimme yksityisyydensuojastasi, tai jos haluat muuttaa tai poistaa tietojasi tai saada tietää, mitä tietoja meillä sinusta on. Joissakin tapauksissa meidän on kuitenkin oikeudellisista syistä pakko säilyttää tietosi. Sinulla on myös oikeus tehdä kantelu asianomaiselle valvontaviranomaiselle, jos tietojasi mielestäsi käsitellään sovellettavan henkilötietolain vastaisesti.

OX2 Group AB
Box 2299
103 17 Stockholm

OX2:n tietosuojavastaava
integrity@ox2.com
+46 8 559 310 00

Tämä tietosuojakäytäntö astuu voimaan 25.5.2018 ja se on viimeksi päivitetty 12.4.2018.

Jaa
× -