Föreningsstämma 23 maj

2017-03-09

O2 El Ekonomisk Förenings ordinarie föreningsstämma äger rum kl. 16.30 tisdagen den 23 maj på Grillska Huset, Stortorget 3 i Stockholm. Stämman följs av föreläsning av Mattias Goldmann och middag för de medlemmar som anmält intresse.

Vi ser fram emot att träffa dig på föreningsstämman den 23 maj i Stockholm. Nedan finner du mer information och hålltider.

Den officiella kallelsen skickas enligt stadgarna ut tidigast fyra och senast två veckor före föreningsstämman. Motioner lämnas in skriftligt till styrelsen senast 23 mars. De som inte har möjlighet att vara på plats för stämman erbjuds delta via telefon, meddela i anmälningsformuläret om du önskar delta på distans.

För planerings skull vill vi att du anger om du kommer till stämman. Sista anmälningsdatum för stämma och middag är den 15 maj.

Program tisdagen den 23 maj

Kl. 16.00 Registrering och fika. OBS! Kom i god tid, registreringen stänger kl. 16.20 för räkning av röstlängden.

Kl. 16.30-18.30 Föreningsstämma

Kl. 18.45-19.30 Föreläsning Mattias Goldmann

Kl. 19.30-19.45 Presentation av Grillska Huset och Stadsmissionen

Kl. 20.00-22.00 Middag

Grillska Huset

Grillska Huset har fått sitt namn av den förmögna släkten Grill som tog över huset från köpman Hans Bremer i slutet av 1600-talet. År 1913 övertog Stockholms Stadsmission Grillska Huset och idag finns festlokaler, café, restaurang, brödbod, bageri och en second hand butik i huset.

Stockholms Stadsmission driver Grillska Huset som ett socialt företag. Här får människor möjlighet att närma sig, eller komma tillbaka till arbetslivet genom praktik och arbetsträning.

När föreningen anordnar stämman hos Grillska Huset bidrar medlemmarna samtidigt till en god utbildning och ljusare framtid för många.

Mattias Goldmann

Mattias Goldmann är vd för den gröna och liberala tankesmedjan Fores och utsedd till Mäktigast i Hållbarhetssverige 2016, före ministrar och riksdagsledamöter, chefer för stora börsbolag och miljöorganisationernas talespersoner. På Fores driver Mattias också 2030-sekretariatet, för en fossilbränsleoberoende fordonsflotta, som våren 2016 vann priset Bästa Innovation från Seco.

Medlemsmiddag

Stämman följs av middag till självkostnadspris för alla medlemmar som anmäler intresse och kostnaden debiteras i efterskott på elfakturan. Anmälan till middagen är bindande efter den 15 maj. Vid eventuell avbokning efter detta datum debiteras kostnaden på elfakturan.

Förrätt: Grillskas skagenröra på smörstekt kavring
Varmrätt: Dagens fisk med vårens primörer, hollandaise och kokt potatis
Kostnad: 450 kr/pers inkl. moms
Lättöl, vatten, kaffe och kaka ingår. Vin eller starköl kan handlas i baren.
Ange eventuella kostönskemål och allergier i anmälningsformuläret.

Anmäl dig här

Ditt för- & efternamn*

Ditt kundnummer hos OX2*

För- & efternamn på ev. sällskap

Din e-post*

Ditt telefonnumer*

Välj ett av alternativen nedan

Har du/ni anmält dig/er till middag? Välj ett av alternativen nedan.

Ditt val av mat

Ditt sällskaps val av mat

Ev. meddelande till OX2

* Obligatoriska uppgifter.

Mattias Goldmann

Mattias Goldmann

Grillska Huset

Grillska Huset, Gamla Stan

Mänsklig värme på Grillska Huset.

Dela
× -