Välj förnybar el för en hållbar framtid

OX2 erbjuder tre olika lösningar för en hållbar privat elförsörjning. De olika lösningarna kan användas separat eller kombineras. Till exempel är vindandelar och solceller en mycket lyckad kombination för villaägare. Läs om de olika alternativen nedan och hör av dig om du vill ha hjälp med att hitta det bästa alternativet för just dig.

Producera din egen solel

Miljömärkt el till rörligt pris

Stina Yones, vd OX2 Vindel och O2 El Ekonomisk förening

Kära kunder:
Välkomna till framtiden!

Klimatförändringarna påverkar oss alla. Och det är de många, små besluten som tillsammans gör det möjligt att i framtiden leva i ett helt förnybart samhälle.

Oavsett om du väljer att köpa din miljömärkta el hos oss, äga andelar i vindkraftverk eller att installera solceller hemma på taket ska du veta att du gör skillnad, på riktigt. Du hjälper till att driva på omställningen av den svenska energimarknaden och tack vare dig får vi fler och fler förnybara energikällor i Sverige. Stort tack för det!

Stina Yones, vd OX2 Vindel och Solivind El Ekonomisk Förening

Nöjdaste kunderna tredje året i rad – tack!

I Svenskt Kvalitetsindex (SKI) årliga undersökning 2016 stod det helt klart att OX2 Vindel för tredje året i rad har de nöjdaste elkunderna på privatmarknaden i Sverige. Vi passar på att tacka er härliga kunder. Klimatfrågan är viktigare än någonsin och ni ska vara stolta över ert bidrag till att minska koldioxidutsläppen.

Läs artikeln om SKI-undersökningen

 

Dela
× -