Välkommen till en förnybar mötesplats

Välkommen till en plats att mötas kring allt som rör dig som andelsägare eller elkonsument. Här kan du få både aktuell medlemsinformation och praktisk hjälp inom en mängd olika områden. Du hittar även statistik, blanketter och verktyg här.

Vi som väljer vindkraft har en hel del gemensamt. Inte minst delar vi viljan att förbättra miljön och intresset för förnybar energi. Här på medlemssidorna hittar du bland annat nyhetsbrev och produktionsstatistik.

Använd gärna kommentarsfunktionen i artiklarna och dela innehållet i sociala kanaler som Facebook och Twitter. På det sättet gör du en stor insats för att sprida kännedomen om OX2 och möjligheten att äga vindkraft. Ju fler som

intresserar sig för vindkraft och vindandelar, desto bättre.

Du hittar även en rad praktiska funktioner här. Till exempel kan du få hjälp med fakturor.

Skicka gärna ett mejl om du har förslag på förbättringar. Vi jobbar hela tiden med att göra medlemssidorna bättre. Till dess, mycket nöje och nytta.

Stina Yones, vd OX2 Vindel och Solivind El Ekonomisk Förening

Nytt namn på vår förening: Solivind

Nu har namnbytet gått igenom och vi heter numera Solivind El Ekonomisk Förening.
Läs mer om namnbytet här

 

Har du solceller? Du har väl inte glömt att avregistrera dig för moms?

Regeringen har nyligen beslutat att ta bort tvånget avseende momsregistrering för småproducenter av el. Det innebär att alla som inte bedriver näringsverksamhet kan sälja solkraft upp till 30 000 kr/år utan att vara momspliktiga. Hör av dig till vår kundservice så berättar vi mer. Tel. 0771-81 87 00.

Dela
× -