Stina Yones, OX2

OX2 Nytt nr 2, 2017

Ny värld, nytt namn – samma hängivna elbolag

I en värld av ständig rörelse gäller det att förändra sig med den. Namnet Vindel har börjat kännas lite snävt för vår verksamhet, som redan idag – och ännu mer framöver – kommer att rymma såväl energi från vinden och solen som andra smarta energilösningar för hemmet. Vi behöver ett namn som omfamnar hela vår verksamhet. Från månadsskiftet juni-juli kommer därför OX2 Vindel att byta namn till Utellus.

Läs mer om vårt nya namn och vad det betyder för dig som kund längre ner här i brevet. I korthet betyder det bara att du kommer att hitta oss på en annan webbadress och att det står Utellus istället för OX2 Vindel på dina fakturor. I det lite längre perspektivet hoppas jag att det innebär att vi kan få hjälpa dig med ännu mer som rör din energi och el framöver.

Det vi verkligen inte vill tappa bort i detta namnbyte är så klart dig som kund. Du är kort och gott det viktigaste vi har. I tre år på rad (sedan vi började vara med i mätningarna som görs av Svenskt Kvalitetsindex) har vi fått utmärkelsen »Sveriges mest nöjda elkunder« –

och att förvalta den här titeln kommer vara lika viktigt fortsättningsvis, ja till och med viktigare! Därför hoppas jag att du är med oss på resan och hjälper oss med snabb och konkret feedback om du känner att det är något du saknar på vår nya hemsida eller om det är något annat du funderar över.

Till sist men inte minst vill jag passa på att önska dig och er en riktigt fin, blåsig och solig sommar!

Stina Yones, vd Utellus och Solivind El Ekonomisk förening

Läs OX2 Nytt som pdf


 

Låg vindstyrka under maj resulterade i en lägre produktion jämfört med normalåret sett till hela föreningens vindkraftsportfölj.

0 kommentarer Läs hela artikeln

Den 23 maj hölls årets föreningsstämma i Solivind El Ekonomisk Förening på Grillska Huset i Stockholm. Ett femtiotal personer närvarade vid stämman.

0 kommentarer Läs hela artikeln

OX2 Vindel rustar för framtiden och byter namn till Utellus. I månadsskiftet juni/juli lanseras nya varumärket, ny hemsida och ny e-postadress.

0 kommentarer Läs hela artikeln
Dela
× -