Så pratar du omkull elförsäljaren

2013-04-09

Andelsägaren Marcus Hernhag på Privata Affärer har kommit på hur han ska prata omkull envisa elförsäljare.

”Jag har hittat ett sätt att få påflugna elförsäljare att ge upp  direkt…Det som lockade mig (att bli andelsägare) då var lågt elpris och miljövänlig el, men det var något annat som visade sig vara det bästa av allt. Jag har sedan dess nämligen en replik som motar bort de flesta  påflugna elförsäljare som dyker på mig på stan eller ringer hem till  mig. På deras fråga om vad jag har för elbolag svarar jag ärligt:

Jag är delägare O2 Vindkraft och det är en 20-årsinvestering, så tyvärr…Ibland behöver jag inte ens säga mer än hälften förrän de ger upp,  ibland får jag förklara mer.

Jag äger andelar i Sveriges största  vindkraftkooperativ O2 El Ekonomisk Förening. Det är som namnet avslöjar  en ekonomisk förening, som äger och driver vindkraftverk. Att vara delägare i en elproducent på detta vis innebär lite  förenklat att jag får köpa min el därifrån till produktionskostnaden.”

”.. vill du mota  elförsäljare och få skydd på stigande elpris är vindkraftkooperativ  något att titta närmare på.”

Läs artikeln i Privata Affärer
Läs mer om att bli delägare i vindkraftverk

Dela
× -