Ska du flytta i sommar?

2016-06-17

Flyttanmälan

Ska du flytta i sommar?

I samband med en flytt är det ofta mycket att tänka på. Glöm inte se till att få din gröna el även på den nya adressen. Så här gör du:

  • Ring till ditt nätbolag för bostaden som du flyttar från och berätta vilket datum du flyttar ut. Det datum du anger till ditt nätbolag kommer elleveransen från oss avslutas automatiskt.
  • Ring nätbolaget som äger elnätet på den adress du ska flytta till och berätta vilket datum du flyttar in. Du får då ett anläggningsnummer samt en områdeskod till den nya adressen.
  • Teckna ett nytt elavtal för den nya bostaden hos oss genom att fylla i OX2:s formulär. Vi behöver ditt elavtal senast 15 dagar före flytt.
  • För att flytta med dina vindandelar till din nya adress skall även en flyttblankett fyllas i och skickas in till OX2.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Låg vindstyrka under maj resulterade i en lägre produktion jämfört med normalåret sett till hela föreningens vindkraftsportfölj.

0 kommentarer Läs hela artikeln

Den 23 maj hölls årets föreningsstämma i Solivind El Ekonomisk Förening på Grillska Huset i Stockholm. Ett femtiotal personer närvarade vid stämman.

0 kommentarer Läs hela artikeln

OX2 Vindel rustar för framtiden och byter namn till Utellus. I månadsskiftet juni/juli lanseras nya varumärket, ny hemsida och ny e-postadress.

0 kommentarer Läs hela artikeln
Dela
× -