Sökes: KAM Substrat och biogödsel

2017-07-11

2O0A0091

OX2 Bio Produktion söker en resurs som kommer att arbeta med försörjningen av substrat och avsättningen av biogödsel från OX2:s biogasanläggning samt nya biogasanläggningar som kan tillkomma med tiden. Tillsättning snarast möjligt.

Du kommer att arbeta direkt under OX2 Bio Produktions anläggningschef och i nära samarbete med övrig personal på plats, framförallt vår logistiker.

Som KAM för substrat och biogödsel kommer du att ha det övergripande ansvaret för substrat in till anläggningen samt för producerad biogödsel. I rollen bland annat

  • övergripande strategiskt ansvar för substrat och biogödsel
  • att utveckla affären med substrat och biogödsel
  • att ansvara för avsättning, prissättning och logistik för substrat och biogödsel
  • att vara tillverkarens representant för producerad biogödsel

Profil

Vi söker dig som är drivande, teknikintresserad, tar egna initiativ och tycker att det är roligt att arbeta brett och hålla fler bollar i luften.

Vi tror att du har en högskoleutbildning inom teknik, ekonomi eller motsvarande. Utöver detta:

  • erfarenhet av kvalitetsledningssystem och gärna SPCR120 och/eller REVAQ
  • goda kunskaper om växtodling inom jordbruk
  • goda sälj- och ledaregenskaper
  • gärna erfarenhet inom avfallshantering
  • gärna ha god kännedom om biogasproduktion och -användning samt miljöaspekter och hållbarhetskriterier för biogasproduktion

Villkor, kontakt och ansökan

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Helsingborg

Inkomna ansökningar hanteras löpande, därför ber vi dig att inte dröja med att skicka in din. Sista ansökningsdag är den 2017-08-31. Ansökan skickas till bjorn.goffeng@ox2.com.

Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta anläggningschef Björn Goffeng på telefon 0707-77 20 49 eller vd för OX2 Bio Produktion AB Fredrik Olrog på telefon 0736-56 65 75.

OX2 är en realisatör inom förnybar energi med verksamhet inom vindkraft, solenergi, bioenergi och geoenergi. Genom att erbjuda finansiella aktörer, företag och konsumenter hållbara investeringar, systemlösningar och produkter driver OX2 omställningen mot en förnybar energisektor och en fossilfri fordonsflotta. OX2 står bakom en betydande andel av den storskaliga landbaserade vindkraften i Norden och producerar biogas och grön fjärrvärme i en av Sveriges största anläggningar utanför Helsingborg. Anläggningen som ägs av NSR har en kapacitet om ca 80 GWh biogas samt ca 150 000 ton biogödsel per år.

Läs mer om anläggningen här

Dela
× -