Vi söker ny styrelseledamot

2016-09-29

Vi söker ny styrelseledamot

Efter åtta år i O2 El Ekonomisk Förenings styrelse har Meg Tivéus flaggat för att hon i slutet av denna mandatperiod kommer att ställa sin plats till förfogande. Det innebär att vid nästa årsstämma, våren 2017, ska en ny styrelsemedlem röstas in.

Sedan starten har Meg Tivéus haft en plats i föreningens styrelse. Med sin mångåriga och breda erfarenhet av att bygga och driva affärer, såväl som med sin sprudlande personlighet, har Meg bidragit stort till styrelsens arbete. Men nu tycker hon att det är dags för nya förmågor att ta över.

Valberedningen påbörjar därmed sitt arbete med att hitta en lämplig efterträdare. Har du tips om en lämplig kandidat, eller känner dig själv kallad, uppmuntras du därför kontakta valberedningen.

Valberedningen består av:

Per Thorsell
p.t@telia.com 073 818 19 75
Lars Generyd
generyd@gmail.com 070 769 67 43
Anders Malmström
anders.malmstrom@dlapiper.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Låg vindstyrka under maj resulterade i en lägre produktion jämfört med normalåret sett till hela föreningens vindkraftsportfölj.

0 kommentarer Läs hela artikeln

Den 23 maj hölls årets föreningsstämma i Solivind El Ekonomisk Förening på Grillska Huset i Stockholm. Ett femtiotal personer närvarade vid stämman.

0 kommentarer Läs hela artikeln

OX2 Vindel rustar för framtiden och byter namn till Utellus. I månadsskiftet juni/juli lanseras nya varumärket, ny hemsida och ny e-postadress.

0 kommentarer Läs hela artikeln
Dela
× -