Tietosuojakäytänt

Tämä tietosuojakäytäntö astuu voimaan 25.5.2018 ja se on viimeksi päivitetty lokakuussa 2022.

OX2 AB ja kaikki sen tytäryhtiöt tekevät kaikkensa varmistaakseen tietosuojasi, kun käytät palvelujamme. Haluamme sinun voivan luottaa siihen, että yksityisyyttäsi kunnioitetaan ja että henkilötietojasi käsitellään asianmukaisesti. Vastaamme siitä, että OX2 käsittelemiä henkilötietojasi käytetään vain siihen, mihin ne on tarkoitettu ja että ne suojataan ulkopuolisilta.

OX2 AB ja kaikki sen tytäryhtiöt käsittelevät henkilötietoja voimassa olevien tietosuojalakien mukaisesti. EU:n uusi tietosuoja-asetus (GDPR) tulee voimaan 25.5.2018 EU- ja ETA-alueilla.

Kuka vastaa henkilötiedoistasi?

Tämä tietosuojakäytäntö koskee OX2 AB:tä (556675-7497) ja kaikkia konsernin yhtiöitä.

Henkilötietojesi käsittelystä vastaa se OX2-yhtiö, joka vastaa palvelusta, josta olet ollut kiinnostunut, tai jonka kanssa sinulla on sopimus tai jonka kanssa olet asioinut. Siinä tapauksessa, että konsernin yhtiöillä on omia käytäntöjä, ne menevät tämän yleisen tietosuojakäytännön edelle.

Minkä tyyppisiä henkilötietoja käsittelemme?

Kun teet kanssamme yhteistyötä, käytät palvelujamme tai käyt verkkosivuillamme, sinua saatetaan pyytää antamaan itsestäsi tietoja. Säilytämme myös tiedot, joita annat, kun olet meihin yhteydessä.

  • Yhteystiedot: nimi, puhelinnumero, s-postiosoite, osoite
  • Tekniset tiedot: URL-osoite, jonka kautta päädyt verkkosivuillemme, IP-osoitteesi ja nettikäyttäytymisesi, verkkoselaimesi tyyppi, kieli ja käyttöjärjestelmä
    Lue lisää evästekäytännöstämme (englanniksi)
  • Erityistä suojaa edellyttäviä tietoja, kuten henkilötunnusta tai tilinumeroa, käsitellään vain silloin, kun se on ehdottoman välttämätöntä ja silloinkin niihin pääsyä on rajoitettu asianmukaisia turvatoimia soveltaen.

Henkilötietojen käyttötarkoitukset

OX2 ja sen tytäryhtiöt käyttävät henkilötietojasi:

  • Voidakseen myydä ja hallinnoida tuotteita ja palveluja sopimusten mukaisesti
  • Voidakseen pitää yhteyttä kanssasi ja pitää yllä asiakassuhdetta ennen sopimuksen tai yhteistyösuhteen solmimista, sen aikana ja sen jälkeen
  • Markkinointitarkoituksiin, kuten palveluistamme ja uusiutuvan energian kehityksestä tiedottamiseen
  • Tarvittaviin taustatarkistuksiin uuden liikesuhteen alkaessa

Henkilötietojen käsittelyn laillinen perusta

OX2 AB ja sen tytäryhtiöt käsittelevät tietoja, joita tarvitaan sopimusten mukaisten velvoitteidemme täyttämiseen. Sopimuksen päätyttyä säilytämme tarvittavia tietoja lainmukaisten velvoitteiden, kuten kirjanpitolain ja vanhentumisaikojen mukaisesti. Siinä tapauksessa, että sopimus on edellyttänyt muita suojattavia tietoja, kuten henkilötunnusta tai tilinumeroa, ne poistetaan viimeistään 30 päivän kuluttua siitä, kun laillinen peruste niiden käyttöön poistuu.

Oikeutetun edun mukaisesti säilytämme yhteystietoja päättyneen sopimuksen jälkeen tavoitteena solmia uusia yhteistyösopimuksia. Säilytämme sellaisten mahdollisten asiakkaiden yhteystietoja, jotka ovat osoittaneet kiinnostuksensa ja jotka ovat myös meidän kannaltamme kiinnostavia. Yhteystietoja karsitaan vuosittain ja vain olennaiset säästetään.

Voimme myös tehdä taustatarkistuksia sovellettavan lainsäädännön puitteissa varmistaaksemme, että harjoitamme liiketoimintaa vain sopivien kumppanien kanssa.

Kenellä on pääsy henkilötietoihisi?

Henkilötietojasi voivat käsitellä henkilötietojen käsittelijämme, jotka suorittavat tehtäviä OX2-yhtiöille. Nämä henkilötietojen käsittelijät saavat käsitellä tietoja vain niissä tarkoituksissa, joita varten henkilötietosi on kerätty, ja OX2:n ohjeiden mukaisesti.

Tietoja luovutetaan vain, kun laki tai käytäntö niin velvoittaa, esim. viranomaisille, tilintarkastajille ja asianajajille.

Emme myy, jaa tai muulla tavoin levitä henkilötietojasi ulkopuolisille, paitsi siltä osin, kun se on tämän käytännön mukaista.

Sinun oikeutesi ja yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, tai haluat ottaa meihin yhteyttä mistä tahansa muusta henkilötietoihisi liittyvästä syystä, voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteessa: dso@secify.com. Voit myös ottaa yhteyttä tai tehdä ilmoituksen Suomen valvontaviranomaiselle https://tietosuoja.fi/etusivu

Seuraavasta linkistä löydät muiden maiden tietosuojaviranomaisen yhteystiedot: https://edpb.europa.eu/about-edpb/about-edpb/members_en